Huwelijks- & Cadeaulijst

Een zeer persoonlijke huwelijkslijst service.

 

Cadeaulijst Carlijn en Jeroen

 

Wij helpen u, daar waar nodig, met het samenstellen van uw huwelijkslijst. Bijvoorbeeld door een tafel te dekken met serviezen van uw keuze. U krijgt een beter inzicht wat het beste bij uw wensen en eetgewoontes past.

 

De lijst wordt op internet geplaatst zodat uw gasten in alle rust een cadeau voor u kunnen uitzoeken. Onderaan de lijst informeren wij de gasten alvast over de procedure van het reserveren van een huwelijkscadeau.

Indien gewenst maken wij een foto van het servies zoals door u samengesteld. Om uw gasten op de huwelijkslocatie een beter inzicht te geven.

Twee à drie dagen voor uw huwelijk ontvangt u van ons een overzicht waarop wij vermelden wie wat heeft gegeven. De definitieve lijst ontvangt u bij het uitleveren van de cadeaus.

De cadeaus worden individueel verpakt en voorzien van een label waarop vermeld staat namens wie u het cadeau wordt aangeboden en eventueel een persoonlijk boodschap.

 

    

 

Voor het uitleveren van uw bruidslijst stemmen wij een afleverdatum en tijdstip met u af.

Indien u vragen heeft vernemen wij dit graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-3467958 of per e-mail shop@cocolie.nl

Tot slot vermelden wij dat het ook mogelijk is in de avonduren uw bruidslijst samen te stellen. Uiteraard alleen op afspraak.

Komt u gerust eens bij ons langs ter orientatie.